Skip to main content

Waarschuwing: Internet Roulette is nog niet toegestaan in Nederland. Speel alleen wanneer de Kansspelautoriteit Nederlandse licenties heeft uitgegeven. In belgie kun je WEL gokken bij een online casino.

Roulette strategie

Een roulette strategie toepassen, zeker de moeite waard. Maar welke strategie kies je? Een zeer bekende strategie is de martingale strategie, maar ook D’alembert strategie wordt regelmatig door spelers toegepast. Deze strategie heeft veel weg van het martingale systeem. Maar het inzetten is een groot verschil. Bij het inzetten kies je voor rood of zwart of voor even of oneven. Als je bij D’Alembert systeem 10 euro inzet op rood en je wint, dan dien je de volgende ronde de helft van de winst in te zetten. Dit is dan dus vijf euro. Als je dan verliest, dan heb je nog vijf euro over. Bij de volgende ronde zet je dan 10 euro in. Als je dan de eerste keer 10 euro verliest, dan kun je de volgende ronde 20 euro inzetten. Als je dan weer verliest, dan zet je er tien euro bij en is je inzet dus 30 euro. Als je wint dan haal je er weer 10 euro af. Dan kun je dus weer 20 euro inzetten. Je bent altijd aan het spelen met een flexibele inzet. Welke stap je gaat zetten is afhankelijk van wat je per ronde doet, win je of verlies je? Het is een leuke manier om te spelen en te ontdekken wat de roulette strategie met je doet.

Martingale strategie

Je kunt met de Martingale strategie veel geld winnen. Het ligt er een beetje aan hoeveel geluk je hebt en hoeveel geld je in gaat zetten. Je kunt namelijk met een lage inzet beginnen en als je dan tien keer wint dan heb je een mooi bedrag gewonnen. Maar als je tien keer gaat verliezen dan heb je een hoge inzet die je moet plaatsen en als je dan wint, dan heb je wel in een keer de inzet van de vorige ronden terugverdiend. Het is en blijft altijd een risico als je gaat spelen en daardoor is het goed om er voor te zorgen dat je weet wat je kunt verliezen. Je kunt ook je winkansen verspreiden met een strategie. Maar bij de martingale strategie kies je of rood of zwart of even of oneven. Daar blijf je aan vasthouden tijdens het spel en dan maar hopen dat je veel geld bij elkaar gaat spelen zodat je veel geluk hebt!

Hoeveel geld inzetten?

Hoeveel geld je gaat inzetten bij een strategie, ligt aan jezelf. De een wil hoog inzetten en de ander laag. Het is daarom goed dat je nu gaat ontdekken wat er het beste bij je past. Je kunt ook eerst laag beginnen en wanneer je een bedrag hebt gewonnen dit een keer bij elkaar opsparen en inzetten als je voor meer geld wil spelen. Zorg er daarom voor dat je een limiet in je hoofd hebt.

Geld storten en winnen maar

Je kunt nu online roulette spelen en dan kun je veel geld winnen als je geluk hebt! Er is altijd een kans dat je gaat verliezen, maar dit hangt er vanaf waar het balletje op terecht komt en waar je op hebt ingezet. Aan de hand van een strategie kun je je winkansen niet altijd beïnvloeden, het kan je helpen om een bepaalde tactiek in te zetten bij je spel, maar of je gaat winnen of verliezen, hangt echt van iedere ronde af en daar heb je niet altijd invloed op.