Skip to main content

Waarschuwing: Internet Roulette is nog niet toegestaan in Nederland. Speel alleen wanneer de Kansspelautoriteit Nederlandse licenties heeft uitgegeven. In belgie kun je WEL gokken bij een online casino.

Roulette uitleg

Voordat je begint met roulette, is het van belang dat je de roulette uitleg door gaat nemen en de spelregels kent. Bij roulette zijn er namelijk verschillende manieren om te spelen. Je kunt zomaar inzetten en spelen, maar je kunt ook aan de hand van een strategie spelen. Daarbij kun je ook nog gratis spelen of voor echt geld. Genoeg factoren om even over na te denken en aan de hand daarvan kun je dus je spel beginnen en ontdekken wat het met jou gaat doen.

Roulette strategie

Roulette kan gespeeld worden aan de hand van een strategie. Daarbij kun je denken aan de Martingale strategie. Bij deze strategie kun je inzetten op rood of zwart of even of oneven. Iedere keer dat je een ronde hebt verloren, verdubbel je je inzet. Als je drie keer achter elkaar hebt verloren loopt je inzet steeds hoger op. Maar wanneer je een ronde hebt gewonnen, heb je wel meteen de inzet van de vorige ronden ook terug gewonnen. Het is daarom goed om te bekijken wat deze strategie met je gaat doen. Je kunt in ieder geval het beste laag beginnen omdat je na een aantal keer verliezen een flinke inzet kunt plaatsen, maar een keer winnen en je hebt het weer terug. Het voordeel van deze strategie is dat je vaak kans hebt om te winnen, je verliest bijna nooit tien ronden achter elkaar. Daardoor kun je na je winst weer met een nieuwe inzet beginnen en hierdoor blijft het spel ook altijd spannend. Je weet pas of je gewonnen hebt als het balletje stilligt en dit is iedere ronde weer een spannend moment.

Speel je roulette voor geld?

Veel mensen denken dat via de telefoon roulette spelen veel trager is maar daarentegen, het is juist erg snel. Je kunt er meteen gebruik van maken en je kunt ook gratis spelen of juist meteen geld storten en inzetten. Als je een strategie wil spelen kan dat ook via je telefoon, het werkt allemaal hetzelfde. Het enige voordeel wat je hebt is dat je over mobiel roulette kunt spelen als je maar verbonden bent met internet. Verleg je grenzen daarom een keer en zorg dat je de spanning gaat ervaren die al veel mensen hebben ervaren. Je kunt nu geld storten en meteen je inzet plaatsen, maar waar ga jij op inzetten? Verspreid je kansen en zet op meerdere cijfers in, wie weet wat je gaat winnen.

Oefenen of toch geld storten…

Roulette speel je altijd op je eigen manier. Je kunt een strategie kiezen, maar dat hoeft niet. Je kunt op je gevoel spelen of iedere keer zomaar ergens op inzetten. Het hangt namelijk veel van geluk af of je gaat winnen en het hangt er ook vanaf waar het balletje neer komt en waar je je inzet hebt geplaatst. Dit kan iedere ronde weer erg spannend zijn tot de laatste seconde dat het balletje stilligt. Neem daarom de tijd om lekker te ontspannen en de spanningen te voelen.